OnePlus 2 primește un teaser oficial și un concurs prin care 3 norocoși ajung la sediul OnePlus și la lansarea noului telefon

1.601 ori
<b>OnePlus 2 primește un teaser oficial și un concurs prin care 3 norocoși ajung la sediul OnePlus și la lansarea noului telefon</b>OnePlus a inceput sa trimita fanilor sai pe mail un teaser legat de OnePlus 2, prilej cu care au loc si 2 concursuri. Unul implica realizarea unui clip video si altul realizarea unor fotografii. &nbsp; OnePlus 2 aparuse ca nume oficial intr-o postare...

OnePlus a inceput sa trimita fanilor sai pe mail un teaser legat de OnePlus 2, prilej cu care au loc si 2 concursuri. Unul implica realizarea unui clip video si altul realizarea unor fotografii.

OnePlus 2 aparuse ca nume oficial intr-o postare recenta pe Forumul OnePlus, iar azi revine in acest teaser. Firma chineza nu a confirmat specificatiile terminalului sau data de lansare, dar a propus un prim concurs, pe baza de video. Marele premiu este o excursie cu toate cheltuielile platite la Hong Kong, unde 3 fani vor putea face parte dintr-un proiect legat de lansarea lui OnePlus 2.

OnePlus 2

Pentru a participa la concurs, trebuie sa realizati un clip cu voi insiva, in care spuneti povestea voastra OnePlus. E vorba despre asteptarile fanilor legate de noul telefon, despre ce va place la OnePlus One si ce functii v-ar putea atrage la viitorul model.

Juriul va decide castigatorii in functie de originalitate, calitate si valoarea de productie. Un castigator va fi ales de juriul de la OnePlus si unul de catre comunitate. Primii 8 clasati dupa castigatori vor primi cadouri OnePlus si vor avea clipurile incluse intr-un nou proiect OnePlus 2. Inscrierile se fac aici.

OnePlus 2 primeste un teaser oficial si un concurs prin care 3 norocosi ajung la sediul OnePlus si la lansarea noului telefon

Al doilea concurs e pe baza de fotografie si implica realizarea unei capturi needitate si fara filtru , care trebuie postata pe Instagram, cu contul @oneplustech taguit. Echipa OnePlus va alege un top 10 dintre cei inscrisi, in functie de popularitate si abilitate tehnica.

Premiul este similar cu cel de mai sus, iar inscrierile se incheie pe 15 iunie. Cum vi se par aceste campanii? Veti participa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×