OnePlus 2 sosește din 4 septembrie și la MarketOnline.ro; iată prețurile

1.895 ori
<b>OnePlus 2 sosește din 4 septembrie și la MarketOnline.ro; iată prețurile</b>Scriam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile, faptul că o serie de retaileri chinezi deja comercializează smartphone-ul OnePlus 2 fără invitație la un preț foarte bun. De asemenea, telefonul a fost listat și de către magazinul online...

Scriam în urmă cu doar câteva zile, faptul că o serie de retaileri chinezi deja comercializează smartphone-ul OnePlus 2 fără invitație la un preț foarte bun. De asemenea, telefonul a fost listat și de către magazinul online QuickMobile.ro de curând, iar pe lângă acesta și MarketOnline se va număra printre reselleri.

Deși prețul este un pic mai mare, aflăm că MarketOnline va avea produsul în stoc începând din 4 septembrie. Mai precis, varianta cu 3 GB RAM va fi comercializată la un preț de 1.998 lei, în timp ce modelul cu 4 GB RAM urmează să coste 2.398 lei.

Așa cum știți, telefonul de față vine cu display FHD de 5.5 inch, un scanner de amprente amplasat frontal, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 versiunea 2.1 și o baterie Li-polymer de 3.300 mAh. Achiziția acestui device vă aduce și garanție pe 24 luni, un motiv ce poate contribui serios la decizia dvs. Puteți comanda telefonul de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×