OnePlus 2 vs. LG G4 într-un test foto comparativ realizat în condiții low-light; cine câștigă?

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.119 ori
<b>OnePlus 2 vs. LG G4 într-un test foto comparativ realizat în condiții low-light; cine câștigă?</b>Doar 3 zile ne despart p&acirc;nă la debutul lui OnePlus 2, și iată că leak-urile nu se opresc a sosi pe web, astăzi fiind vorba despre un nou test foto comparativ. Modelul, sau mai bine zis senzorul pe care OnePlus 2 &icirc;l &icirc;nt&acirc;lnește...

Doar 3 zile ne despart până la debutul lui OnePlus 2, și iată că leak-urile nu se opresc a sosi pe web, astăzi fiind vorba despre un nou test foto comparativ. Modelul, sau mai bine zis senzorul pe care OnePlus 2 îl întâlnește astăzi în acest duel, este nimeni altul decât modulul de 16 megapixeli regăsit pe LG G4.

Așa cum puteți vedea din fotografiile de mai sus, este vorba despre un test de captură în condiții low-light, capitol la care OnePlus 2 pare a se descurca la fel de bine ca și flagship-ul sud coreenilor din acest an.

Din câte putem observa, în timp ce LG G4 are tendința de a ilumina și mediul înconjurător surselor de lumină, în cazul lui OP2 avem parte de o întunecare a fundalului, lucru ce face ca unele elemente din fotografie să fie greu percepute. De asemenea, spre deosebire de culorile reci ale camerei lui G4, telefonul chinez folosește un ton mai cald și poate mai apreciat de unii dintre voi.

Potrivit ultimelor informații ajunse în presă, OnePlus 2 va sosi cu un senzor de 13-16 megapixeli dotat cu telemetru laser și bliț dual-tone. Aflați că aceste teste comparative sosesc din partea lui Liu Zuohu, CEO-ul companiei ce anul trecut își făcea intrarea pe piață.

Noul telefon va fi dezvăluit pe data de 27 iulie, iar în cazul în care dețineți o pereche de ochelari VR, atunci vă puteți rezerva un loc printre primele rânduri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×