Jungle Book: Mowgli's Run Review (Allview V2 Viper i4G): încă un endless runner care clonează Temple Run... (Video)

1.144 ori
<b>Jungle Book: Mowgli's Run Review (Allview V2 Viper i4G): încă un endless runner care clonează Temple Run... (Video)</b>Nu ducem lipsă de endless runnere, asta e sigur şi nu ducem lipsa nici de clone de Temple Run, dacă e să fim sinceri. Una dintre ele este Jungle Book: Mowgli's Run , testat pe telefonul Allview V2 Viper i4G. Hai să vedem dacă merită jucat titlul.

Nu ducem lipsă de endless runnere, asta e sigur şi nu ducem lipsa nici de clone de Temple Run, dacă e să fim sinceri. Una dintre ele este Jungle Book: Mowgli's Run , testat pe telefonul Allview V2 Viper i4G. Hai să vedem dacă merită jucat titlul.

Îl veţi controla pe Mowgli, parcă mai urâţel decât niciodată, în vreme ce aleargă pe trunchiul unui copac uriaş. Problema e că acel trunchi are şi noduri, cam încâlcite şi cam ascunse, astfel că uneori nu vă veţi da seama când trebuie să faceţi swipe în jos, dreapta, sau stânga pentru a evita obstacole. Jocul e cam întunecat şi aici mă refer la nuanţa afişată pe cran, care nu prea place ochiului.

Jungle Book: Mowgli's Run Review (Allview V2 Viper i4G): încă un endless runner care clonează Temple Run... (Video)

Avem şi secvenţe quick time, cu regele maimuţelor care încearcă să ne prindă şi în acel moment facem tap pe ecran pentru a sări de pe o stâncă pe alta. Adunăm nişte bile aurii, teoretic picături de miere, folosite pentru a cumpăra upgrade-uri. La fiecare ecran de game over apare câte o secvenţă cu Balloo, Baghera sau alte personaje din Cartea Junglei care ne oferă sfaturi de consolare.

Putem cumpăra boosturi de viteză, debloca postere din film, artwork şi altele. Un joc banal, pe care îl veţi uita rapid şi care primeşte nota de 6.5 din 10 de la noi. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul lui actualizat al lui Allview V2 Viper i4G îl puteți afla de aici.

Review Jungle Book Mowgli's Run, joc prezentat pe telefonul Allview V2 Viper i4G

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×