OnePlus 5 are numele oficial şi numele de cod A5000 confirmate de o autoritate de certificare din China

3.679 ori
<b>OnePlus 5 are numele oficial şi numele de cod A5000 confirmate de o autoritate de certificare din China</b>În această vară așteptăm și debutul lui OnePlus 5, telefon al cărui nume oficial și nume de cod (A5000) sunt confirmate astăzi de către o autoritate din China. Noul terminal ar urma să aducă la pachet până la 8 GB memorie RAM și să ofere o cameră duală

La început când am auzit că urmaşul lui OnePlus 3 se va numi OnePlus 5 am crezut că e o greşeală şi nu vor merge chinezii atât de departe cu superstiţia. Ştiţi probabil că în China cifra "4" aduce ghinion, de aici şi saltul la "5". Ei bine până la urma OnePlus 5 e numele viitorului flagship OnePlus, nume confirmat de o autoritate de certificare din China.

OnePlus 5

Autoritatea de Reglementare Radio a aprobat un smartphone nou, cu numele de cod "A5000", ceea ce e clar un indiciu legat de OnePlus 5 şi asta pentru că OnePlus 3 figura în aceeaşi bază de date drept "A3000". OnePlus 3T apărea ca "A3010" în aceeaşi listă. În afară de nume nu se confirmă vreo dotare prin aceasta listare, poate doar suportul pentru benzile WiFi din China.

Zvonurile precedente dădeau drept sigur un ecran de 5.5 inch Quad HD pe terminal, un procesor Snapdragon 835 la bord şi 6 sau chiar 8 GB RAM la bord. Camera ar trebui să fie de 23 de megapixeli şi să vină cu stabilizare optică, plus o deschidere generoasă, asta dacă nu va fi cameră duală.  Şi camera selfie evoluează, având un senzor de 16 MP de această dată. Toate acestea se vor afla pe un handset cu talie de 7 mm şi cu muchii foarte înguste ale ecranului.

Scannerul de amprente se mută în spate de această dată şi vom vedea şi o baterie de 3000 mAh şi până la 256 GB stocare pe acest device. Un debut în vară e aproape sigur.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×