OnePlus 5 primeşte testele clasice de rezistenţă la îndoire, flacără şi zgârieturi, marca JerryRigEverything; Se descurcă bine! (Video)

1.578 ori
<b>OnePlus 5 primeşte testele clasice de rezistenţă la îndoire, flacără şi zgârieturi, marca JerryRigEverything; Se descurcă bine! (Video)</b>Nici bine nu a fost anunțat oficial smartphone-ul OnePlus 5 că am și văzut primele recenzii, unboxing-uri, teste foto și acum chiar teste de rezistență a la JerryRig Everything. Vedem telefonul trecut prin testele clasice de tortură, de la cel de

OnePlus 5 a debutat oficial ieri, în cadrul unui eveniment oficial la care am înţeles că un câine simpatic a fost vedeta. Trecând peste asta, a venit şi momentul ca noul flagship al startup-ului chinez să fie pus la treabă. Şi prin "treabă" înţelegem testele clasice ale lui JerryRigEverything. Dacă telefonul rezistă la teste sau nu aflaţi mai jos.

OnePlus 5

Acest smartphone are un corp metalic unibody şi un panou frontal din sticlă 2.5D. La testul de zgâriere cu vârfurile ascuţite ale lui Jerry a ajuns la nivelul 6, clasic pentru un telefon modern cu protecţie Gorilla Glass. Butonul Home e fabricat din ceramică, deci e mai rezistent decât sticla. Practic panoul frontal are zero probleme cu cheile şi monedele din buzunar.

OnePlus 5

Cât despre spatele metalic şi acesta rezistă cu brio la zgârieturi, fiind fabricat din aluminiu anodizat. La testul cu bricheta, ecranul de 5.5 inch AMOLED a rezistat la căldură 40 de secunde până ce pixelii au început să se înnegrească şi nu şi-au mai revenit apoi. Momentul cheie a fost Bendtest-ul, care ne-a dovedit că terminalul e rezistent, deşi se îndoaie puţin atunci când e strans foarte puternic din spate. Continuă să funcţioneze şi doar panoul frontal se ridică foarte puţin.

Ce e cert e că rezistă mult mai bine decât fragilul HTC U11

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×