OnePlus 5 primeşte testele clasice de rezistenţă la îndoire, flacără şi zgârieturi, marca JerryRigEverything; Se descurcă bine! (Video)

1.534 ori
<b>OnePlus 5 primeşte testele clasice de rezistenţă la îndoire, flacără şi zgârieturi, marca JerryRigEverything; Se descurcă bine! (Video)</b>Nici bine nu a fost anunțat oficial smartphone-ul OnePlus 5 că am și văzut primele recenzii, unboxing-uri, teste foto și acum chiar teste de rezistență a la JerryRig Everything. Vedem telefonul trecut prin testele clasice de tortură, de la cel de

OnePlus 5 a debutat oficial ieri, în cadrul unui eveniment oficial la care am înţeles că un câine simpatic a fost vedeta. Trecând peste asta, a venit şi momentul ca noul flagship al startup-ului chinez să fie pus la treabă. Şi prin "treabă" înţelegem testele clasice ale lui JerryRigEverything. Dacă telefonul rezistă la teste sau nu aflaţi mai jos.

OnePlus 5

Acest smartphone are un corp metalic unibody şi un panou frontal din sticlă 2.5D. La testul de zgâriere cu vârfurile ascuţite ale lui Jerry a ajuns la nivelul 6, clasic pentru un telefon modern cu protecţie Gorilla Glass. Butonul Home e fabricat din ceramică, deci e mai rezistent decât sticla. Practic panoul frontal are zero probleme cu cheile şi monedele din buzunar.

OnePlus 5

Cât despre spatele metalic şi acesta rezistă cu brio la zgârieturi, fiind fabricat din aluminiu anodizat. La testul cu bricheta, ecranul de 5.5 inch AMOLED a rezistat la căldură 40 de secunde până ce pixelii au început să se înnegrească şi nu şi-au mai revenit apoi. Momentul cheie a fost Bendtest-ul, care ne-a dovedit că terminalul e rezistent, deşi se îndoaie puţin atunci când e strans foarte puternic din spate. Continuă să funcţioneze şi doar panoul frontal se ridică foarte puţin.

Ce e cert e că rezistă mult mai bine decât fragilul HTC U11

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×