OnePlus 6 ar urma să vină într-o variantă cu 8 GB RAM și 256 GB stocare; Iată cât ar putea costa

1.457 ori
<b>OnePlus 6 ar urma să vină într-o variantă cu 8 GB RAM și 256 GB stocare; Iată cât ar putea costa</b>Potrivit unei fotografii ajunse online, s-ar părea că cei de la OnePlus vor să lanseze și o versiune de 256 GB pentru flagship-ul OnePlus 6. Acesta ar urma să coste 750 dolari în China, preț ce s-ar converti în aproximativ 610 euro dacă firma

Începutul acestei veri ne va aduce și lansarea lui OnePlus 6, un nou flagship ce va adopta procesorul Snapdragon 845 și care ar urma să vină cu până la 256 GB de stocare flash. Potrivit unei fotografii ajunse pe Weibo, s-ar părea că firma chineză are de gând să vândă această variantă cu 8 GB RAM și 256 GB memorie internă la un preț de 749 dolari în China.

Pret OnePlus 6

Vorbim așadar de o creștere a prețului de comercializare comparativ cu cel practicat în acest moment pentru OnePlus 5T, diferența fiind marcată totuși de către un boost serios al spațiului de stocare. Vestea cea rea ar fi aceea că pe plan european ne-am putea aștepta ca telefonul în această ediție de 256 GB să fie vândut pentru 750 euro, asta ținând cont că la ora actuală un OnePlus 5T se vinde în SUA pentru 499 dolari, respectiv 499 euro la noi - fără a se face conversia monedei.

În altă ordine de idei, vedem în fotografia de mai sus menționat și procesorul Snapdragon 845, prezența tehnologie de încărcare Dash Charge și faptul că în spate primim o cameră foto duală cu senzori de 20 + 16 megapixeli. Vă amintim că OnePlus 6 va adopta design-ul lui Oppo R15, inclusiv ecranul de 6.28 inch cu decupaj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×