OnePlus 6 mai bifează o scăpare; Apare într-o randare nouă ce face aluzie la un scor de peste 100 puncte în DxOMark

2.544 ori
<b>OnePlus 6 mai bifează o scăpare; Apare într-o randare nouă ce face aluzie la un scor de peste 100 puncte în DxOMark</b>Febra lansărilor de flagship-uri din prima parte a anului nu a apus, astfel că în perioada următoare mai așteptăm și debutul lui LG G7 ThinQ, dar și lansarea lui OnePlus 6. Sunt șanse mari ca acest din urmă dispozitiv să debuteze ceva mai devreme

Pe zi ce trece se înmulțesc leak-urile pentru OnePlus 6, un flagship cu dotări de top ce ar urma să vină mai devreme pe piață comparativ cu sosirea predecesorului său anul trecut. Am aflat că produsul va opta într-adevăr pentru un ecran cu decupaj în partea de sus, că va exista o funcție software de camuflare a acestui element și că butonul slider pentru trecerea în modul Slient se va păstra și aici.

OnePlus 6

Au apărut și ceva informații despre prețuri, iar acum încep să sosească ceva mai multe randări precum cea pe care o vedeți mai sus și care a ajuns postată pe Weibo. Observăm că decupajul din partea de sus găzduiește camera frontală, LED-ul de notificări, senzorii de luminozitate și LED-ul de notificări, iar pe lateral se remarcă acel buton slider specific, butoanele de volum în stânga și cel power/unlock în dreapta.

OnePlus 6 va avea scanner de amprente în spate și tot acolo vom regăsi o cameră duală de 20 + 12 megapixeli. Printre alte specificații posibile se mai numără și prezența unei baterii de 3450 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și poate de această dată și încărcare wireless. Dacă vă uitați atent în imaginea de mai sus, veți vedea și logo-ul DxOMark alături de 3 semne de întrebare, semn că telefonul ar putea trece de 100 puncte în cadrul acestor teste foto.

La ora actuală Huawei P20 Pro este liderul cu 109 puncte, dar nu ar fi exclus ca OnePlus 6 să fie poziționat mai sus. În ultima vreme cei de la DxOMark și-au pierdut din credibilitate pe bună dreptate, optând pentru parteneriate cu producătorii de smartphone-uri pentru a le "lăuda" capabilitățile foto contra unor sponsorizări serioase cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×