LG G7 ThinQ este disecat de JerryRigEveryThing şi aflăm cât de greu de reparat e (Video)

1.530 ori
<b>LG G7 ThinQ este disecat de JerryRigEveryThing şi aflăm cât de greu de reparat e (Video)</b>La scurt timp de la realizarea testelor de rezistență iată că LG G7 ThinQ este și disecat de către JerryRigEverything, youtuber care descoperă câteva lucruri interesante. Aflăm pe această cale cât de ușor este de reparat flagship-ul sud-coreean

Ca de obicei, după ce JerryRigEverything îndoaie, arde şi zgârie un telefon, el trece la disecţia sa. Este una ceva mai rapidă şi mai pentru toată lumea, nu inginerească precum cea iFixit (nu că ar fi ceva în neregulă cu acea abordare). Hai să vedem ce a descoperit YouTuberul în cazul lui LG G7 ThinQ, cel recent testat pentru rezistență.

LG G7

Cum terminalul nu are un capac spate uşor de înlăturat, va trebui să aplicaţi căldură asupra panoului şi să folosiţi o ventuză pentru a îl scoate. Aici a intervenit adezivul care ţinea bine lipit panoul spate. Cu o pană de chitară sau o pilă subţire din metal se rezolvă şi problema asta. De remarcat că scannerul de amprente din spate nu are un cablu "ribbon" conectat, deci nu va fi tăiat din greşeală în procesul de scoatere a capacului spate.

LG G7

7 şuruburi se află în zona superioară a terminalului la interior şi 7 în zona inferioară, iar JerryRig a fost nevoit să le scoată pe toate cu o şurubelniţă pentru a putea avea acces la placa de bază şi toate componentele. Sunt şi protecţii din plastic peste placa de bază şi în zona inferioară şi am avut ocazia să vedem şi celebrul mecanism audio "BoomBox", care ar asigura o acustică deosebită.

O veste bună e că LG G7 ThinQ are multe componente modulare, care pot fi înlocuite independent. Bateria poate fi şi ea înlocuită dar e fixată cu mult lipici şi tot cu mult lipici e ataşat şi panoul spate. Ecranul e foarte greu de înlocuit în service, conform iFixit, fiind nevoie de o dezasamblare completă, care predispune la probleme.

Foarte multă migală la interiorul acestui flagship şi multă protecţie contra apei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×