OnePlus 6 va fi anunţat pe 16 mai în Londra; OnePlus confirmă evenimentul şi alte lansări locale

666 ori
<b>OnePlus 6 va fi anunţat pe 16 mai în Londra; OnePlus confirmă evenimentul şi alte lansări locale</b>În vreme ce majoritatea dotărilor hardware pregătite pentru flagship-ul OnePlus 6 ne sunt cunoscute de multă vreme, mai exista un detaliu pe care doream să îl aflăm, cel ce presupune data lansării oficiale. Astăzi vine și această informație

După multe speculaţii, scăpări şi teasere, avem în sfârşit dată de debut a lui OnePlus 6. Terminalul va debuta în cadrul unui eveniment organizat în Londra pe 16 mai. Acela nu e totuşi singurul eveniment pregătit de compania chineză.

După prezentarea de pe 16 din Londra are loc şi o lansare în China, Beijing pe 17 mai şi încă una în India, Mumbai tot pe 17. OnePlus 6 ne e deja arhicunoscut după sumedenia de scăpări. Va avea un ecran AMOLED de 6.28 inch, cu breton şi rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli. În spate avem o cameră duală de 16 MP + 20 MP, iar la interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi 8 GB RAM.

În fata vom vedea o cameră selfie de 20 de megapixeli, iar butonul Mute/Alert Slider va avea rol de focalizare a camerei. Se discută şi despre un preţ de pornire de 600 de dolari, probabil pentru versiunea cu 6 GB RAM. Ştim că terminalul are şi jack audio, o baterie de 3450 mAh şi port USB Type-C. 

OnePlus şi-a invitat şi fanii la evenimentul de pe 16 mai, rezervând 1000 de bilete pentru aceştia. Ele pot fi cumpărate de pe site-ul companiei, iar preţul este de 18 euro până pe 27 aprilie. Pentru evenimentul din India, fanii pot cumpăra vouchere pe 8 mai. Acolo vor primi tot felul de produse exclusive legate de filmul Marvel Avengers. Auzisem de altfel că OnePlus 6 va sosi şi cu o ediţie specială dedicată acelui film.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×