LG G7 ThinQ va avea un ecran de 6.1 inch foarte luminos; Aparent atinge 1000 de nits

678 ori
<b>LG G7 ThinQ va avea un ecran de 6.1 inch foarte luminos; Aparent atinge 1000 de nits</b>Pe lângă leak-urile pe care LG G7 ThinQ le-a tot primit în ultima vreme, iată că astăzi și compania sud-coreeană decide să dezvăluie una dintre dotările dispozitivului. Aflăm astfel că handsetul va opta pentru un ecran foarte luminos

Nu doar OnePlus dezvăluie detalii proaspete despre viitorul său flagship, ci şi LG. Compania sud coreeana a oferit în această săptămână informaţii despre ecranul lui LG G7 ThinQ, sau mai bine zis despre luminozitatea sa.

Ştiam deja că este un panou M-LCD de 6.1 inch cu aspect 19.5:9 şi decupaj frontal. Ei bine acum ni se promite că ecranul va fi foarte luminos, oferind în jur de 1000 de unităţi nits. În general un telefon din ziua de azi este lansat cu promisiunea a 500 sau 600 de nits, deci nu sună rău deloc ce promite LG. În plus, compania afirmă că ar avea cel mai luminos panou de pe piaţă.

LG G7 ThinQ

Trebuie spus şi că Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ pot ajunge mai sus de 1000 de nits, dar funcţionalitatea este limitată în bătaia directă a soarelui şi nu poate fi activată direct de utilizator. De asemenea, teaserul LG indică faptul că rezoluţia de 3120 x 1440 a lui G7 ThinQ va fi cu 30% mai eficientă decât cea de pe LG G6, dar şi că ecranul este capabil să reproducă 100% din spaţiul de culoare DCI-P3.

Muchia inferioară a display-ului ar urma să fie de asemenea mult mai îngustă decât la predecesori. Pentru cei care vor reglaje şi calibrări LG Oferă setări "Screen Color", cu modurile Eco, Cinema, Sports, Game şi Expert. Există şi o opţiune auto şi un slider pentru temperatura culorii. Evident avem şi opţiunea de a ascunde decupajul de sus. Vă reamintesc că telefonul vine pe 2 mai şi aflăm mai multe atunci.

Recent am văzut telefonul în randări detaliate de la Evan Blass.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×