OnePlus 6T McLaren Edition ar putea sosi la pachet cu 10 GB RAM și 256 GB stocare

1.244 ori
<b>OnePlus 6T McLaren Edition ar putea sosi la pachet cu 10 GB RAM și 256 GB stocare</b>Chiar ieri asistam la debutul unui nou smartphone echipat cu 10 GB RAM și anume ZTE Nubia Red Magic Mars și iată că astăzi aflăm detalii despre un viitor terminal care va aduce la rândul său o asemenea cantitate de memorie RAM la bord

Cu doar câteva zile în urmă am aflat că OnePlus are programat un eveniment special de presă pe data de 11 decembrie, atunci când va lansa o ediție specială a flagship-ului din acest an în colaborare cu britanicii de la McLaren. Noul telefon se va numi OnePlus 6T McLaren Edition și din pagina teaser de pe oneplus.net am descoperim că device-ul va oferi suport 5G, de pe acesta urmând a fi postat primul tweet via 5G.

Revenind la informațiile de astăzi, publicația Mysmartprice.com are detalii cu privire la dotările dispozitivului. Aparent, ediția McLaren va opta pentru 10 GB de RAM și pentru 256 GB spațiu de stocare flash la pachet. Nu ar fi exclus să vedem la bord și procesorul Snapdragon 8150 care se lansează oficial pe data de 4 decembrie.

Spunem asta tocmai datorită teaser-ului cu privire la conectivitatea 5G pe care noul cipset de la Qualcomm o va aduce. Cât despre prețul practicat pentru OnePlus 6T McLaren Edition, ne-am putea aștepta la o sumă de 700 euro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×