OnePlus 6T cucereşte Vestul, are certificarea Verizon; Ar putea atinge vânzări spectaculoase

2.565 ori
<b>OnePlus 6T cucereşte Vestul, are certificarea Verizon; Ar putea atinge vânzări spectaculoase</b>Cu doar 3 zile înaintea lansării oficiale, iată că smartphone-ul OnePlus 6T primește certificarea din partea operatorului Verizon - telefonul urmând a debuta prin intermediul acestui comerciant pe piața din SUA. Totuși, până în ziua Z nimic

OnePlus continuă pregătirile pentru marea lansare a lui OnePlus 6T şi tocmai a bifat o mare realizare: certificarea din partea operatorului american Verizon. Asta după ce am aflat că a încheiat un parteneriat cu Vodafone pentru un debut european.

Am putea asista la un salt însemnat de vânzări OnePlus, care să aducă firmă care era doar un startup acum câţiva ani în rândul marilor jucători. După 5 ani de creştere şi extindere, acum OnePlus e gata să pătrundă în SUA. A primit deja confirmarea şi suportul celor de la T-Mobile, iar acum sursele apropiate de Verizon afirmă că şi acest operator va oferi suport oficial.

OnePlus a obţinut certificările necesare şi sunt şanse să îl vedem cu abonamente Verizon şi în magazinele acestora. Zic că nu are rost să ne bucurăm prea devreme, pentru că în SUA poate apărea oricând o chichiţă sau o măsură guvernamentală care să pună beţe în roate unei companii chineze. Huawei s-a trezit cu un Mate 10 Pro care nu putea fi vândut de operatori la început de an, iar de atunci tot are loc un război comercial SUA-China, care a făcut-o şi pe ZTE victima.

Luna trecută scriam că OnePlus a depăşit Samsung şi Apple în India, fiind OEM-ul premium pe locul întâi în T2 2018. Se află deja în top 5 şi în Franţa, Germania, Italia, Olanda, UK, totul datorită lui OnePlus 6. Succesorul poate doar completa acest peisaj şi să ducă compania spre locuri şi mai înalte la nivel global. Impecabilitatea business-ului, producţia pe care o vedeţi mai jos şi atenţia obsesivă la detalii, acestea sunt lucruri care plac Vestului.

Sunt şanse ca OnePlus să intre acolo unde Huawei şi ZTE nu au putut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×