OnePlus 6T primește o nouă variantă de culoare numită "Thunder Purple"; Aceasta debutează în China

934 ori
<b>OnePlus 6T primește o nouă variantă de culoare numită "Thunder Purple"; Aceasta debutează în China</b>În vreme ce așteptăm ca OnePlus să dea startul vânzărilor pe platforma online oneplus.net pentru smartphone-ul OnePlus 6T, iată că device-ul de față primește deja o nouă variantă de culoare. Este vorba despre nuanța intitulată

În acest weekend descopeream că OnePlus are în plan lansarea unei noi variante de culoare pentru smartphone-ul OnePlus 6T, nuanță numită "Thunder Purple" pe care chiar o vedeam reprezentată într-o serie de randări cu iz oficial. Lansarea acestei versiuni are loc mai rapid decât ne așteptam, debutul venind chiar astăzi în cadrul evenimentului organizat de către OnePlus în China pentru introducerea telefonului. 

OnePlus 6T Thunder Purple

Noua variantă de culoare vine foarte rapid, la nici o săptămână de la anunțul inițial al telefonului - fapt destul de intrigant ținând cont că de obicei producătorii lansează noi culori pentru flagship-uri la câteva luni distanță de la debut, asta pentru a impulsiona vânzările și a face din nou vâlvă online.

OnePlus 6T Thunder Purple

În cazul lui OnePlus 6T nu se știe de ce am primit o variantă nouă de culoare atât de rapid, dar sperăm ca aceasta să ajungă curând și pe plan european și să nu rămână exclusivă pentru piața din China. Această versiune are un gradient de mov cu negru ce arată tare bine și din câte se poate observa, avem aici parte de textură mată fix ca pe varianta Midnight Black, aceea "sticlă frosted".

Pe piața din China, modelul Thunder Purple vine cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, având un preț de 460 euro. Apropo, aici găsiți un ghid de achiziție a lui OnePlus 6T!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×