OnePlus 6T McLaren Edition va adopta o nuanță de portocaliu aprins; Sosesc invitațiile oficiale pentru presă

1.566 ori
<b>OnePlus 6T McLaren Edition va adopta o nuanță de portocaliu aprins; Sosesc invitațiile oficiale pentru presă</b>Cu mai puțin o săptămână rămasă până la debutul lui OnePlus 6T McLaren Edition iată că firma chineză începe distribuirea invitațiilor la eveniment către cei din presă. Acestea scot la iveală un detaliu important despre viitorul smartphone

După cum v-am informat prin intermediul unui articol anterior, cei de la OnePlus pregătesc un eveniment special pe data de 11 decembrie și asta în colaborare cu celebrul producător auto McLaren. Este vorba despre lansarea unei ediții speciale și probabil limitate a flagship-ului actual care va purta denumirea OnePlus 6T McLaren Edition și care ar putea sosi la pachet cu noul cipset Snapdragon 855.

OnePlus 6T McLaren Edition

Astăzi descoperim că firma chineză a început distribuirea invitațiilor de presă ce scot la iveală o nuanță aprinsă de portocaliu ce ar putea fi utilizată pentru acest nou smartphone. Cu această ocazie este confirmat și numele dispozitivului ce va debuta în cadrul centrului de tehnologie McLaren peste doar câteva zile.

OnePlus 6T McLaren Edition

De la această variantă specială așteptăm și un upgrade la nivel hardware, fiind vehiculată prezența a 10 GB RAM la bord. Restul dotărilor ar trebui să rămână neschimbate, poate cu excepția noului procesor Snapdragon care și-ar putea face apariția aici. Din pagina dezvăluită pe site-ul OnePlus se înțelege că device-ul va oferi și suport 5G.

Rămâne să aflăm dacă așa stau lucrurile în mai puțin de o săptămână!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×