Răsturnare de situație! Galaxy S10+ are de fapt 4 camere foto în spate și muchii mai înguste ale ecranului

2.000 ori
<b>Răsturnare de situație! Galaxy S10+ are de fapt 4 camere foto în spate și muchii mai înguste ale ecranului</b>La doar două zile distanță de la publicarea primelor randări detaliate pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ avem parte de o răsturnare de situație astfel că nimeni altul decât @OnLeaks, cel care ne-a prezentat imaginile anterioare vine

Cu doar două zile în urmă soseau online și primele randări 3D credibile pentru viitorul flagship Samsung Galaxy S10+, imagini create de către @OnLeaks pe seama unor scheme CAD din fabrică. Deși design-ul părea a fi cel final, iată că astăzi avem parte de o răsturnare de situație pentru că fix creatorul randărilor anterioare ne anunță că a avut loc o greșeală. Acestea fiind spuse, vedem acum versiunea actualizată a randărilor.

Galaxy S10+

Înainte de a discuta despre acestea, aflați că motivul pentru care randările anterioare erau greșite a fost acela că schemele CAD primite de @OnLeaks erau asociate unui prototip de S10+ la care Samsung a renunțat de mai bine de o lună. Acum a pus mâna pe schemele cele noi și finale, iar schimbările sunt destul de importante.

Galaxy S10+

Un prim detaliu pe care îl remarcăm în noile imagini este că grosimea muchiilor din jurul ecranului (în special cele laterale) a fost redusă comparativ ce vedeam în randările anterioare. Camera selfie duală decupată direct în panoul de display rămâne la posturi în partea din dreapta sus a ecranului, iar o schimbare majoră se remarcă în spate.

Nu mai avem 3 camere foto în spate, ci 4 de această dată - un detaliu ce era de așteptat ținând cont că Samsung ne-a oferit un teaser cu privire la un asemenea setup deosebit odată cu lansarea lui Galaxy A9 (2018). Telefonul cel nou va măsura 7.8 mm în grosime în cel mai slim punct, în vreme ce cu tot cu protuberanța camerei foto din spate se ajunge la 9 mm grosime.

Samsung Galaxy S10+ este așteptat să debuteze alături de alte două variante de S10 în cadrul unui eveniment programat înainte de startul târgului MWC 2019. Va avea ecran QHD+ de 6.4 inch și variante cu CPU Snapdragon 855 și Exynos 9820. Mai sus aveți o galerie generoasă cu noile randări, dar și un clip la 360 grade!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×