OnePlus 6T bifează un nou update software; Îmbunătățiri pentru autonomie și cameră

1.784 ori
<b>OnePlus 6T bifează un nou update software; Îmbunătățiri pentru autonomie și cameră</b>Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul OnePlus 6T tocmai ce a primit o actualizare software nouă menită să îmbunătățească experiența de utilizare la anumite capitole. Avem parte de îmbunătățiri la nivel de autonomie, dar și pentru captura foto

Pe final de săptămână lucrătoare aflăm faptul că firma chineză OnePlus a început distribuirea unui nou update software către posesorii de terminale OnePlus 6T, actualizare ce aduce câteva lucuri interesante la pachet. În primul rând descoperim că autonomia bateriei ar trebui să fie mai bună asta datorită unor optimizări pentru consumul de energie în mod standby.

De asemenea, această actualizare nouă promite optimizarea procesării de imagine, ceea ce înseamnă că ar trebui să observăm o îmbunătățire la nivel de captură foto. Sunt aduse noutăți și pentru interfața aplicației de cameră foto, dar și rezolvarea unor bug-uri precum cel care făcea ca notificările din partea Google Play să nu fie afișate pentru anumiți utilizatori.

Aflați că update-ul se livrează over-the-air (OTA) și că acestea vine în valuri, semn că ar putea dura ceva până când va sosi pe telefoanele tuturor. Vă amintim că prin achiziția telefonului de pe link-ul nostru de afiliat veți primi cadou un voucher de 20 euro ce poate fi utilizat pentru a vă echipat proaspătul OnePlus 6T cu accesorii (huse, căști). 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×