Brățara fitness Xiaomi Mi Band 4 ar urma să vină cu NFC și ecran de 1 inch; Aparent scade autonomia

1.219 ori
<b>Brățara fitness Xiaomi Mi Band 4 ar urma să vină cu NFC și ecran de 1 inch; Aparent scade autonomia</b>A trecut aproximativ o lună de la ultima mențiune a brățării fitness Xiaomi Mi Band 4, atunci când descopeream că purtabilul era certificat de către Bluetooth SIG în variantele XMSH08H, respectiv XMSH07HM. Astăzi sosesc noi detalii

A trecut aproximativ o lună de la ultima mențiune a brățării fitness Xiaomi Mi Band 4, atunci când descopeream că purtabilul era certificat de către Bluetooth SIG în variantele XMSH08H, respectiv XMSH07HM. Astăzi sosesc noi detalii despre smartband-ul care ar putea deveni oficial cel târziu la începutul acestei veri atunci când firma chineză ar putea introduce și noul custom ROM numit MIUI 13 pe telefoane.

Revenind însă la purtabil, suntem informați că acesta va oferi un cip NFC la bord cu suport pentru serviciul de plăți Mi Pay. Va avea conectivitate Bluetooth 5.0 la pachet cu o acoperire de până la 50 metri și aparent un ecran color de 1 inch, fapt ce va duce la o autonomie mai mică față de predecesorul, adică Mi Band 3 care ajunge la o autonomie de până la 3 săptămâni.

La un moment dat se vehicula și pe seama prezenței unui senzor EKG la bordul acestui smartband, dar în momentul de față această caracteristică nu mai pare a fi menționată de către zvonaci. Rămâne să așteptăm lansarea pentru a descoperi cât costă acest purtabil și ce alte noutăți software aduce. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×