OnePlus 7 nu va fi primul telefon 5G al chinezilor; Se pregătește o gamă nouă de dispozitive

1.374 ori
<b>OnePlus 7 nu va fi primul telefon 5G al chinezilor; Se pregătește o gamă nouă de dispozitive</b>După câțiva ani de la debutul pe piață OnePlus a ajuns la un nivel înalt de popularitate în aceste zile, motiv pentru care are și planuri mai îndrăznețe. Se vorbește de ceva timp despre faptul că firma chineză pregătește un prim smartphone 5G

O veste tare interesantă vine la început de săptămână, moment în care aflăm detalii despre planurile de viitor ale chinezilor de la OnePlus. Deși se vehicula faptul că primul telefon 5G marca OnePlus va fi nimeni altul decât OnePlus 7, se pare că în realitate lucrurile nu vor sta astfel, asta pentru că firma chineză pregătește o gamă nouă de terminale în care va fi inclus și un asemenea prim telefon cu suport 5G.

Informația vine din partea celor de la Cnet Spania care au vorbit cu OnePlus legat de primul telefon 5G al companiei. Aparent, motivul pentru care se alege lansarea dispozitivului 5G sub un alt branding stă în spatele costurilor mai mari pe care un asemenea dispozitiv le implică.

OnePlus 7 va păstra prețul relativ scăzut pentru zona flagship din care va face parte, în vreme ce un alt device cu suport 5G se va lansa la o sumă ceva mai mare. Sunt șanse ca acest terminal să fie prezentat oficial în cadrul târgului MWC 2019 din Barcelona ce are loc în perioada 25 - 28 februarie 2019. De asemenea ni se promite și un design complet nou aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×