OnePlus 7 Pro își dezvăluie capabilitățile în materie de zoom; Vedem mostre foto în care zoom-ul optic 3x este pus la treabă

982 ori
<b>OnePlus 7 Pro își dezvăluie capabilitățile în materie de zoom; Vedem mostre foto în care zoom-ul optic 3x este pus la treabă</b>Cu mai puțin de 2 săptămâni rămase până la debutul lui OnePlus 7 Pro iată că materialele teaser continuă, astăzi sosind online mostre foto prin care flagship-ul își dezvăluie capabilitățile în materie de zoom

Cu mai puțin de 2 săptămâni rămase până la debutul lui OnePlus 7 Pro iată că materialele teaser continuă, astăzi sosind online mostre foto prin care flagship-ul își dezvăluie capabilitățile în materie de zoom. Știam deja faptul că terminalul de față urmează a sosi echipat cu o cameră foto triplă în spate și că ne va oferi zoom optic 3x, același nivel pus la dispoziție și de către Huawei P30 dacă vreți o comparație. 

Imaginile capturate ne prezintă un corb fotografiat în mod standard, cu zoom optic 2x și în ultima postură cu zoom optic 3x. Deși imaginile au fost optimizate odată cu postarea lor online putem observa că rezultatele sunt de calitate chiar și la zoom maxim 3x, permițându-ne astfel să ne apropiem de subiectul vizat fără probleme și fără a pierde din detalii.

Din câte știm, setup-ul triplu de pe OnePlus 7 Pro va include un senzor principal de 48 megapixeli care va livra imagini de 12 mpx prin tehnologia pixel-binning, un senzor telephoto de 8 megapixei (cel capabil de zoom optic 3x) și un al treilea senzor, unul ultrawide de 16 megapixeli ideal pentru fotografierea landscape și a cadrelor cu clădiri. 

Telefonul va avea procesor Snapdragon 855, variante cu până la 12 GB RAM și 256 GB de stocare flash și un ecran cu rată de refresh de 90 Hz, panou deja premiat de către DisplayMate. Prețul configurației cu 6 GB RAM și 128 GB stocare va fi de 689 euro, iar cel al configurației de top de 819 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×