OnePlus 7 Pro este promovat printr-o reclamă în New York Times; Cameră triplă și ecran edge-to-edge

786 ori
<b>OnePlus 7 Pro este promovat printr-o reclamă în New York Times; Cameră triplă și ecran edge-to-edge</b>Până la debutul lui OnePlus 7 Pro mai avem de așteptat aproximativ 2 săptămâni iar între timp descoperim noi și noi teasere sau reclame precum este cazul aici. Aflăm că firma chineză a optat pentru promovarea noului flagship p

Până la debutul lui OnePlus 7 Pro mai avem de așteptat aproximativ 2 săptămâni iar între timp descoperim noi și noi teasere sau reclame precum este cazul aici. Aflăm că firma chineză a optat pentru promovarea noului flagship prin intermediul unei reclame postate în celebra publicație The New York Times, ziar în care avem un soi de flyer care ne reconfirmă câteva dintre dotările telefonului și desigur numele său.

OnePlus 7 Pro

OnePlus scoate în evidență câteva trăsături cheie precum faptul că telefonul ce va debuta pe data de 14 mai nu are un notch în zona superioară, asta pentru că vom primi o cameră selfie pop-up acționată automat la activarea modului selfie. Chinezii mai afirmă că telefonul nu are preț de 2000 dolari precum alte device-uri, o comparație destul de ciudată pentru că se raportează aici la telefoanele pliabile și prețurile lor mai degrabă decât la flagship-urile standard.

Nu avem nici lag sau bloatware și vedem totodată camera foto triplă din spate care va aduce un boost la capitolul fotografiere unde OnePlus nu a stat atât de bine în fața rivalilor anterior. În altă ordine de idei aflămși că ecranul acestui viitor smartphone a obținut cel mai mare calificativ din partea celor de la DisplayMate, o analiză detaliată urmând a fi publicată în ziua debutului pe 14 mai. 

Potrivit ultimelor speculații, configurația standard de OnePlus 7 Pro cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare va costa 689 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×