OnePlus a fost una dintre companiile incluse în top 5 producători de smartphone-uri premium în 2018, la nivel global

953 ori
<b>OnePlus a fost una dintre companiile incluse în top 5 producători de smartphone-uri premium în 2018, la nivel global</b>Un raport proaspăt emis astăzi de către Counterpoint ne aduce detalii despre cota de piață acaparată în zona smartphone-urilor premium de către companiile tech în 2018. Topul 5 pe care îl vedeți mai jos dezvăluie informații foarte

Un raport proaspăt emis astăzi de către Counterpoint ne aduce detalii despre cota de piață acaparată în zona smartphone-urilor premium de către companiile tech în 2018. Topul 5 pe care îl vedeți mai jos dezvăluie informații foarte interesante și aflați că acest studiu prezintă cota de piață înregistrată de către companii ca urmare a vânzărilor de smartphone-uri cu prețuri de peste 400 dolari, așa numitul segment premium. 

OnePlus

În primul rând îi avem pe cei de la Apple pe locul 1, cu mențiunea că este și compania care a înregistrat cea mai mare depreciere de la an la an în materie de cotă de piață, aceasta scăzând de la 58% la 51%. Samsung ocupă poziția secundă cu o cotă de piață de 22% în segmentul smartphone-urilor premium, iar apoi vine Huawei pe locul 3 cu o cotă de 10%.

Oppo înregistrează o creștere serioasă de 5 procente, iar topul 5 este închis de către OnePlus - companie ce a înregistrat o cotă de 2% în acest segment al smartphone-urilor premium vândute în 2018. Compania chineză de față reușește să cucerească publicul aflat în căutarea de flagship-uri și oferă în continuare alternative mai accesibile față de rivalii consacrați pe piață. 

A intrat recent pe piața din SUA prin intermediul operatorilor iar în perioada următoare va lansa și un smartphone 5G care ar putea fi mai accesibil decât ce propune Samsung și LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×