OnePlus anunță o baterie externă, un nou custom ROM și un concurs

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 710 ori
<b>OnePlus anunță o baterie externă, un nou custom ROM și un concurs</b>Cei de la OnePlus sunt din nou subiect de știri, de această dată cu vești pozitive. Se pare că firma chineză lucrează la un custom ROM, tine și un concurs și a anunțat oficial o baterie externă. &nbsp; știam deja că OnePlus lucrează la un...

Cei de la OnePlus sunt din nou subiect de știri, de această dată cu vești pozitive. Se pare că firma chineză lucrează la un custom ROM, tine și un concurs și a anunțat oficial o baterie externă.

știam deja că OnePlus lucrează la un ROM, forțată mai degrabă de împrejurări, de vreme ce în India nu își mai poate vinde telefoanele cu CyanogenMod la bord. Pentru noul ROM ni se promite o experiență fără bloatware, foarte personalizabilă și apropiată de cea stock. Aparent se cauta și un nume pentru acest ROM, ceea ce a dus la crearea unui concurs. Finaliștii pot primi noua baterie externă OnePlus PowerBank, sau marele premiu, o excursie la sediul OnePlus din Shenzhen și un telefon OnePlus One negru de 64 GB.

OnePlus PowerBank

în ce privește bateria externă, ea va sosi în curând și în magazinul online OnePlus și costă 15 dolari. Bateria oferă o capacitate de 10.000 mAh, putând încărca un telefon OnePlus One de 3 ori. Gadgetul e fabricat din aluminiu, are 2 porturi USB, deci poate încărca două terminale simultan. Produsul vine pe negru sau alb, are un indicator LED care se activează scuturând terminalul și cântărește doar 220 de grame. Acest model nu are butoane fizice.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×