Huawei ar putea inaugura o tehnologie de încărcare ultra-rapidă pe smartphone-ul Honor Magic 2

Autor:  | Publicat în:  Huawei 965 ori
<b>Huawei ar putea inaugura o tehnologie de încărcare ultra-rapidă pe smartphone-ul Honor Magic 2</b>Descoperim astăzi și faptul că cei de la Huawei au în plan lansarea unei tehnologii de încărcare ultra-rapidă în perioada următoare, fiind posibilă inaugurarea sa pe smartphone-ul Honor Magic 2 al cărui debut ar fi programat pentru data de

Un detaliu pe care l-am aflat în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin a fost și acela că Huawei are în plan lansarea lui Honor Magic 2, telefon care primea și un teaser în acel moment. A urmat apoi un zvon ce indica o posibilă lansare pe data de 26 octombrie, iar acum aflăm că acesta ar putea fi smartphone-ul ce va inaugura o nouă tehnologie de încărcare ultra-rapidă patentată de Huawei.

Brevetul asociat tocmai a fost publicat în China și descrie un nou tip de baterie Lithium-Ion. Aflăm din descrierea în termeni tehnici faptul că Huawei a inventat un nou material bazat pe silicon ce dispune de o densitate mare de energie, material ce este folosit pe o baterie Li-Ion și care permite o migrare mai rapidă a ionilor de Lithiu, ceea ce se traduce într-o încărcare mult mai rapidă. 

Aparent, această tehnologie este o versiune îmbunătățită a celei prezentate în 2014 în cadrul evenimentului Battery Symposium din Japonia. Tehnologia cu pricina era de-a dreptul impresionantă, oferind încărcare rapidă pentru o baterie de 600 mAh de la 0 la 68% în numai 2 minute. De asemenea, o baterie de 3000 mAh putea fi încărcată de la 0 la 48^ în numai 5 minute.

Rămâne de văzut dacă Honor Magic 2 este sau nu smartphone-ul ce se va bucura în premieră de această tehnologie revoluționară de încărcare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×