Un presupus Motorola Moto G7 a scăpat deja pe web, cu breton "picătură" şi cameră duală

960 ori
<b>Un presupus Motorola Moto G7 a scăpat deja pe web, cu breton "picătură" şi cameră duală</b>Printre lansările de la IFA 2018 mai apar și unele leak-uri interesante precum este cazul acestor fotografii care aparent ni-l prezintă pe Motorola Moto G7. Nu știm cât de reale sunt scăpările de față, motiv pentru care recomandăm ca de fiecare

Telefoanele Motorola Moto G6 au debutat la final de primăvară şi ar fi prematur să ne gândim la succesori la acest final de vară. Sau poate că nu? Un presupus Motorola Moto G7 tocmai a scăpat pe web şi are dotările necesare pentru a fi la modă la ora actuală.

Moto G7

Telefonul a apărut sub formă de fotografii pe Weibo şi vine cu noul tip de breton "picătură", dar şi cu o cameră duală. Ştim că sunt câteva fotografii care menţionează numele Moto G6 Plus, dar acel terminal nu arată aşa şi ştim asta pentru că l-am testat în iunie. Moto G7 pare să fie un handset îngust, cu un nou design pentru camera duală din spate şi două sloturi SIM la bord.

Moto G7

E bizar că Moto s-a chinuit aşa mult să scape de bretonul lat pentru a câştiga spaţiu de ecran, pentru a pune apoi o bărbie uriaşă jos şi a irosi spaţiul. Panoul dn spate rămâne fabricat din sticlă şi nu e prea diferit faţă de cel de pe Moto G6 Plus, poate doar la culoare: vişiniu în loc de negru-albastru. Văd şi că s-a trecut la abordarea de pe Moto G6 Play: scanner de amprente în logo-ul Moto din spate.

Moto One Power

Aceeaşi sursă a mai postat şi o fotografie cu mult aşteptatul Moto One Power, care vine cu breton mai lat şi ar putea fi un derivat internaţional din Moto P30 fără interfaţa ZUI aplicată peste Android. Probabil vedem ceva anunţuri la IFA 2018, măcar pentru Moto One Power. Pentru Moto G7 zic că mai avem de aşteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×