OnePlus se ruşinează cu "bărbia" lui OnePlus 6T, a editat-o să fie mai mică într-o reclamă

6.736 ori
<b>OnePlus se ruşinează cu "bărbia" lui OnePlus 6T, a editat-o să fie mai mică într-o reclamă</b>Cei de la OnePlus au părut ezitanţi când au fost nevoiţi să adopte trendul bretoanelor şi acum se ruşinează şi cu bărbia mare de pe OnePlus 6T. O dovedeşte o nouă reclamă la telefon, care pare să îl prezinte cu o "bărbie" mult redusă.

Cei de la OnePlus au părut ezitanţi când au fost nevoiţi să adopte trendul bretoanelor şi acum se ruşinează şi cu bărbia mare de pe OnePlus 6T. O dovedeşte o nouă reclamă la telefon, care pare să îl prezinte cu o "bărbie" mult redusă.

Asta îmi aminteşte de Lenovo Z5s, care a primit o tonă de teasere în care avea muchii super înguste, în vreme ce în realitate avea un ecran banal, ba chiar cu muchii groase. Un utilizator de pe Twitter a observat ceva ciudat la o reclama a lui OnePlus 6T care i-a apărut pe Instagram. Dacă vă uitaţi cu atenţie vedeţi muchii multe reduse pentru device. E chiar un ecran edge to edge real afişând o sesiune de Fortnite.

OnePlus se ruşinează cu "bărbia" lui OnePlus 6T, a editat-o să fie mai mică într-o reclamă

De ce atragem atenţia asupra acestui lucru? Pentru că recent Apple a fost dată în judecată cu şanse reale de câştig de o persoană care nu se aştepta să primească un breton şi o rezoluţie şi imagine aşa ciuntită. Dacă asta nu e "reclamă falsă", nimic nu e. E drept că dacă te atrage telefonul din reclama intri pe OnePlus.com şi vezi acolo cum arată de fapt handset-ul.

Problema e că nu doar pe Instagram apare un OnePlus 6T cu muchii tăiate, ci şi în reclama video de mai sus. Şi zona bretonului "lacrimă" pare a fi îngustată puţin, apropiindu-se de Infinity-O chiar. Să fie acesta un indiciu legate de OnePlus 7?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×