OnePlus Hydrogen OS se va lansa oficial pe data de 28 mai

1.422 ori
<b>OnePlus Hydrogen OS se va lansa oficial pe data de 28 mai</b>Acum ceva timp, chinezii de la OnePlus dezvăluiau primul lor custom ROM denumit OxygenOS, produs software ce avea să ajungă pe celebrul smartphone One lansat anul trecut cu sloganul &ldquo;smartphone-killer&rdquo;. Iată că la scurt timp de la debutul...

Acum ceva timp, chinezii de la OnePlus dezvăluiau primul lor custom ROM denumit OxygenOS, produs software ce avea să ajungă pe celebrul smartphone One lansat anul trecut cu sloganul “smartphone-killer”. Iată că la scurt timp de la debutul lui OxygenOS, OnePlus se pregătește și pentru lansarea lui HydrogenOS.

Acesta din urmă este ediția destinată pieței chineze ce se va diferenția într-un fel sau altul de versiunea globală. Potrivit teaserelor din ultima vreme, HydrogenOS va fi bazat pe Android 5.0/5.1 Lollipop și se va lansa oficial pe data de 28 mai.

De asemenea, interfața din noul ROM va fi una minimalistă cu elemente împrumutate de la Huawei Emotion UI și iOS. Potrivit unei postări de pe platforma chineză Weibo, OnePlus atenționează iOS că în curând va fi un nou jucător pe piață. Ne întrebăm cum vor reacționa utilizatorii de OxygenOS dacă noul software destinat pieței chineze va fi mult mai atractiv la nivel de interfață și funcționalitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×