OnePlus pregătește un smartwatch numit OneWatch; Iată primele imagini cu acest produs, cu design rotunjit și ecran din sticlă de safir!

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.109 ori
<b>OnePlus pregătește un smartwatch numit OneWatch; Iată primele imagini cu acest produs, cu design rotunjit și ecran din sticlă de safir!</b>După ce a făcut destul de multe valuri cu telefonul OnePlus One, firma OnePlus pregătește și un smartwatch, iar primele imagini cu așa numitul OneWatch au apărut deja pe web în India. Le vedeți mai jos pe câteva dintre ele. &nbsp; Se pare că...

După ce a făcut destul de multe valuri cu telefonul OnePlus One, firma OnePlus pregătește și un smartwatch, iar primele imagini cu așa numitul OneWatch au apărut deja pe web în India. Le vedeți mai jos pe câteva dintre ele.

Se pare că acest device va fi unul cu ecran OLED din sticlă de safir și că OneWatch va avea un corp rotunjit, în stilul lui Motorola Moto 360. în spatele său se va afla un mecanism special pentru încărcare Qi wireless, iar lateral vom avea un buton fizic care se va roti și va permite configurarea acestui smartwatch. Cureaua va fi din piele, iar rama ceasului din titaniu. în mod interesant cureaua din piele ar ascunde și o baterie curbată pentru acest device.

OnePlus OneWatch

încă nu e clar dacă OnePlus va opta pentru Android Wear sau va oferi o experiență proprie aplicată peste Android. în imaginea de mai sus vedem că există și o pagină web dedicată acestui produs, deci putem spune că lansarea este iminentă. Mă aștept la un preț foarte accesibil aici, poate undeva în jurul a 150 de dolari, deși sticlă de safir e scumpă și îi va forța pe cei de la OnePlus să crească puțin prețul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×