Openmoko va pune in vanzare telefonul Neo FreeRunner pe 7 iulie

1.386 ori
<b>Openmoko va pune in vanzare telefonul Neo FreeRunner pe 7 iulie</b>Openmoko si-a anuntat oficial planul de a vinde handsetul Neo FreeRunner incepand cu data de 7 iulie. Telefonul este bazat pe GNU/Linux, iar dotarile sale vor fi imbunatatite periodic prin intermediul unor downloaduri, incepand cu o suita software care...

Openmoko si-a anuntat oficial planul de a vinde handsetul Neo FreeRunner incepand cu data de 7 iulie. Telefonul este bazat pe GNU/Linux, iar dotarile sale vor fi imbunatatite periodic prin intermediul unor downloaduri, incepand cu o suita software care profita de platforma hardware a terminalului.

Noul software va debuta in august in cadrul Linux World si va oferi aplicatii navigationale. Neo FreeRunner va fi disponibil in 2 versiuni: una ce va opera in retele de 850 MHz si una tri-band GSM, ideala pentru frecventele din tari diferite. Negru, oval si cantarind foarte putin, Openmoko Neo FreeRunner soseste cu un display VGA touchscreen de 2.8 inchi, la o rezolutie de 480 x 640 pixeli.

Pe lista sa de specificatii se afla si conectivitatea Wi-Fi (802.1 b/g), AGPS, GPRS 2.5G, Bluetooth 2.0, 2 senzori de miscare in 3 axe plus 128MB de memorie WSDRAM si 256MB de memorie NAND Flash. Openmoko reprezinta o initiativa open source, care permite developerilor sa foloseasca platforma sa flexibila pentru a dezvolta aplicatii si softuri pentru handset. Comunitatea FOSS (Free and Open Source Software) si developerii sai pot crea versiuni unice ale telefonului FreeRunner, modificandu-i aspectul si felul in care functioneaza.

Neo FreeRunner va sosi la un pret de 399 de dolari si va fi vandut prin intermediul magazinului web sau prin distribuitorii europeni si nord-americani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×