Google Maps permite sincronizarea locurilor favorite pe harta, in varianta mobila

1.533 ori
<b>Google Maps permite sincronizarea locurilor favorite pe harta, in varianta mobila</b>Google Maps for Mobile ofera de cateva luni utilizatorilor sai posibilitatea de a adauga "stelute" pe harta, marcand locurile preferate, iar aceasta functie a fost implementata si pe varianta desktop a serviciului, dar cum ramane cu sincronizarea? Iata ca...

Google Maps for Mobile ofera de cateva luni utilizatorilor sai posibilitatea de a adauga "stelute" pe harta, marcand locurile preferate, iar aceasta functie a fost implementata si pe varianta desktop a serviciului, dar cum ramane cu sincronizarea? Iata ca acum, odata cu lansarea lui Google Maps for Mobile 3.3 pentru Windows Mobile si Symbian, sincronizarea este disponibila.

Astfel, daca descoperiti un loc care va place in timp ce va plimbati si doriti sa il aveti marcat prin Google Maps atat pe telefon cat si pe desktop, exista acum o metoda de sincronizare. Aceasta se realizeaza automat, astfel ca, daca faceti o plimbare printr-o capitala europeana si remarcati un loc demn de revizitat, il puteti marca pe harta, de pe telefonul mobil, pentru ca apoi sa va logati acasa in Google Maps si sa descoperiti punctul de reper disponibil si in varianta desktop.

Cei care fac upgrade de la o versiune mai veche a lui Google Maps for Mobile vor fi intrebati la primul login daca doresc sa isi sincronizeze reperele marcate pe harta cu contul Google. Puteti descarca chiar acum aceste software, vizitand adresa m.google.com/maps de pe telefonul mobil ce ruleaza Windows Mobile sau Symbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×