Opera Mini 4.2 beta acum disponibil pe Google Android

1.445 ori
<b>Opera Mini 4.2 beta acum disponibil pe Google Android</b>Opera Mini 4.2 beta, o versiune test a browserului mobil lansat pentru telefoanele Java cu doar 2 saptamani in urma a devenit ieri primul browser third party disponibil pe Google Android. Opera Mini for Android include majoritatea functiilor lui Mini 4.2,...

Opera Mini 4.2 beta, o versiune test a browserului mobil lansat pentru telefoanele Java cu doar 2 saptamani in urma a devenit ieri primul browser third party disponibil pe Google Android.

Opera Mini for Android include majoritatea functiilor lui Mini 4.2, printre care si zoomingul, functia "save", bookmarkingul si cautarea, plus sincronizarea prin Opera Link si skinurile modificabile. Din pacate, testerii browserului third party pe Android nu au reusit sa ii activeze functia de playback video, in ciuda faptului ca T-Mobile G1 suporta acest tip de playback.

Problema va fi rezolvata probabil de indata ce browserul iese din faza beta. Ce scoate in evidenta aceasta versiune de Opera Mini este viteza sa in reteaua 3G T-Mobile, calitatea imaginii si modul de afisarea a unei pagini cu zoom-out, rivalizand chiar cu iPhone la acest capitol. Cele 2 taste "menu" ale lui G1 contribuie la o experienta de utilizare placuta, facand terminalul usor de utilizat si accesat.

Sursa: Download.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×