Cel mai rapid smartphone din lume a fost depasit de Samsung T*Omnia

2.793 ori
<b>Cel mai rapid smartphone din lume a fost depasit de Samsung T*Omnia</b>Va informam cu o saptamana in urma ca Asus pregateste de lansare smartphone-ul P565, dotat cu un impresionant procesor de 800 MHz. La acel moment afirmam ca acest terminal este cel mai rapid smartphone din lume, dar iata ca Samsung pluseaza prin...

Va informam cu o saptamana in urma ca Asus pregateste de lansare smartphone-ul P565, dotat cu un impresionant procesor de 800 MHz. La acel moment afirmam ca acest terminal este cel mai rapid smartphone din lume, dar iata ca Samsung pluseaza prin intermediul telefonului T*Omnia, ce dispune de un procesor de 806 MHz.

Iata terminalul in actiune in cadrul lansarii sale oficiale:

Procesorul este un Marvell PXA320, iar daca ochii nostri uzati de rezolutii 240 x 320 nu ne inseala, figura simpatica de pe scena este Steve Ballmer, mai-marele Microsoft. Colaborarea dintre Samsung si Microsoft este foarte stransa in ultima vreme, majoritatea smartphone-urilor (daca nu chiar toate) acestei companii asiatice sosind cu OS Windows Mobile.

Noul handset soseste si cu un tuner digital TV si o memorie de 8 sau 16GB. Sa fi fost tocmai demolat mitul performantei lui Asus P565? Deja au inceput sa apara zvonuri despre terminale cu procesor de 1GHz, puterea de calcul evoluand spectaculos pe smartphone-uri, care imprumuta tot mai mult de la notebookuri.

Sursa: Wmpoweruser.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×