Opera Mini 4 intr-o noua versiune beta

1.490 ori
<b>Opera Mini 4 intr-o noua versiune beta</b>Astazi Opera a prezentat cea mai noua versiune a celui mai popular browser mobil, Opera Mini 4, impreuna cu un nou serviciu numit Opera Link. Noua versiune a browserului are o serie de feature-uri care merita upgrade-ul. Noul beta pentru Opera Mini 4...

Astazi Opera a prezentat cea mai noua versiune a celui mai popular browser mobil, Opera Mini 4, impreuna cu un nou serviciu numit Opera Link. Noua versiune a browserului are o serie de feature-uri care merita upgrade-ul.

Noul beta pentru Opera Mini 4 aduce ca inovatii suportul pentru Opera Link si Speed Dials, plus cel pentru feeduri RSS. Acum sunt disponibile 3 nivele de calitate a imaginii, in loc de 2, iar imaginile sunt incadrate mai bine pe display, decat in versiunea precedenta. Suportul pentru text bi-directional este mai bine implementat, iar numerele vor fi afisate in liste ordonate. Serviciul Opera Link permite sincronizarea bookmarkurilor dumneavoastra intre PC-uri si terminale mobile. Va trebui doar sa instalati cea mai noua versiune desktop de Opera pe PC si fiecare bookmark va fi salvat pe serverul Opera Link.

Mai tarziu veti putea sincroniza browserul Opera cu PC-ul dumneavoastra portabil sau pe telefonul mobil, obtinand aceleasi bookmarkuri. De asmenea noul beta al lui Opera Mini 4 suporta acum downloadul faviconurilor asociate adreselor web pe care le-ati pus in bookmark. Opera Speed Dials va ofera sansa de a accesa bookmarkurile prin intermediul unor shortcuturi asociate tastaturii, permitandu-va sa accesati site-urile mai rapid. Opera Mini 4 permite un scroll foarte rapid, atat vertical, cat si orizontal. Browserul include si un mouse pointer virtual, care permite vizualizarea linkurilor active de pe paginile web. In cele din urma, Opera Mini suporta modul landscape pe toate terminalele mobile, un alt feature care va fi extrem de apreciat de utilizatori.

In cazul in care doriti sa testati noul beta pentru Opera Mini 4 accesati aceasta adresa (http://mini.opera.com/beta ) cu ajutorul telefonului dumneavoastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×