Telefonul Skype se lanseaza pe 2 noiembrie

1.803 ori
<b>Telefonul Skype se lanseaza pe 2 noiembrie</b>Nu garantam ca aceasta informatie este 100% una reala, dar se pare ca numeroase rapoarte afirma ca recentul parteneriat intre operatorul 3 si Skype va avea ca rezultat un terminal mobil. Acest 3Skypephone va fi disponibil pe 29 octombrie, in cadrul unei...

Nu garantam ca aceasta informatie este 100% una reala, dar se pare ca numeroase rapoarte afirma ca recentul parteneriat intre operatorul 3 si Skype va avea ca rezultat un terminal mobil.

Acest 3Skypephone va fi disponibil pe 29 octombrie, in cadrul unei pre-lansari si va fi lansat oficial pe 2 noiembrie. In ce priveste specificatiile sale tehnice, terminalul va suporta convorbiri gratuite catre alti clienti Skype sau catre posesorii unui 3Skypephone. De asemenea noul handset va include o camera de 2 megapixeli, cu suport pentru captura video si un MP3 player. Consumatorii interesati de telefon pot alege una dintre cele 3 nuante de culoare in care acesta va fi disponibil.

Terminalul va fi disponibil la pretul de 12 lire sterline sau 25 de dolari, impreuna cu o oferta care va da sansa utilizatorilor sa aleaga intre 100 de minute gratuite sau un pachet de SMS-uri gratuite, sau  o combinatie intre acestea. Cu o saptamana inaintea acestei lansari putem spune ca Skype Phone este probabil cel mai bine pastrat secret din lumea telefoanelor mobile, avand in vedere ca primele informatii reale despre acesta au aparut de abia in urma cu o saptamana. Sa fie oare si Google Phone pe drumul cel bun de vreme ce zvonurile despre acest terminal s-au diminuat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×