Opera Mini for iPhone versus Safari Mobile (Video)

1.785 ori
<b>Opera Mini for iPhone versus Safari Mobile (Video)</b>Sunteti gata pentru o noua telenovela? Dupa Adobe versus Apple si Google versus Apple, prima pe tema suportului Flash si a doua in privinta suportului Google Voice, ne pregatim de o noua poveste de "dragoste": Opera Software versus Apple. Cei de la Opera...

Sunteti gata pentru o noua telenovela? Dupa Adobe versus Apple si Google versus Apple, prima pe tema suportului Flash si a doua in privinta suportului Google Voice, ne pregatim de o noua poveste de "dragoste": Opera Software versus Apple. Cei de la Opera au pregatit o varianta a browserului Opera Mini pentru iPhone si asteapta acum ca softul lor sa fie aporbat de Apple. Intre timp vedem de ce acest browser este considerat cel mai bun din lume, pe telefoanele mobile:

Comparatia de mai sus arata clar ca Safari Mobile nu face fata duelului cu Opera Mini for iPhone, site-ul ESPN.com incarcandu-se de cel putin 3 ori mai rapid pe browserul Opera. Oare va fi Apple fair play si va aproba softul in App Store, sau va amana procesul la infinit?

In acest caz, ramane varianta Cydia si suntem siguri ca vom vedea Opera Mini pe toate iPhone-urile cu jailbreak. Urmatoarea mutare apartine celor de la Apple, care trebuie sa aiba grija, deoarece ar risca un nou proces, daca resping aplicatia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×