Nokia prelungeste termenul limita de inregistrare a aplicatiilor pentru competitia Calling All Innovators

1.246 ori
<b>Nokia prelungeste termenul limita de inregistrare a aplicatiilor pentru competitia Calling All Innovators</b>Dupa cum va informam intr-un articol precedent, Nokia a lansat recent o competitie cu numele "Calling All Innovators", cu scopul de a atrage developerii sa creeze aplicatii pentru Nokia Ovi Store. Si dezvoltatorii din tara noasta pot participa, ba chiar...

Dupa cum va informam intr-un articol precedent, Nokia a lansat recent o competitie cu numele "Calling All Innovators", cu scopul de a atrage developerii sa creeze aplicatii pentru Nokia Ovi Store. Si dezvoltatorii din tara noasta pot participa, ba chiar aflam ca Nokia Romania a prelungit termenul limita de inscriere a aplicatiilor pentru editia locala a concursului, observand interesul mare din partea developerilor autohtoni.

Astfel, aflam ca noul termen limita pentru inscrierea aplicatiilor in concurs este 10 iunie 2010, iar dezvoltatorii vor avea mai mult timp pentru a crea cele mai bune aplicatii pentru Ovi Store. Va reamintim ca exista un premiu de 6000 de euro net pentru castigatorul primului loc, in vreme ce locul 2 ii va aduce castigatorului 3000 de euro, iar locul 3 1000 de euro net.

Castigatorii vor fi anuntati in luna septembrie, cu mentiunea ca inregistrarea in concurs a aplicatiilor dezvoltatorilor romani le ofera acestora ocazia de a se alatura comunitatii (https://publish.ovi.com/info/) de dezvoltatori Nokia. Mai multe detalii despre competitie aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×