Primele imagini cu telefonul Project Pink Pure, produs de Microsoft

1.329 ori
<b>Primele imagini cu telefonul Project Pink Pure, produs de Microsoft</b>Dupa cum va informam cu ceva timp in urma, Microsoft pregateste un telefon sub branding propriu, acesta facand parte dintr-o initiativa tinuta secret pana acum, sub numele de Project Pink. Iata ca handsetul tocmai a scapat pe web, sub forma unor imagini...

Dupa cum va informam cu ceva timp in urma, Microsoft pregateste un telefon sub branding propriu, acesta facand parte dintr-o initiativa tinuta secret pana acum, sub numele de Project Pink. Iata ca handsetul tocmai a scapat pe web, sub forma unor imagini pe care le puteti vedea mai jos, datorita celor de la Gizmodo.

Cunoscut sub numele de Pure, telefonul este un slider orizontal, care va fi lansat de operatorul american Verizon in curand. Printre dotarile sale se numara o interfata bazata pe panouri (mai buna decat cea de pe Android), cu animatii ce amintesc de Windows Phone 7 si un magazin de aplicatii deocamdata gol.

Pink

Cornflipper, un cunoscut hacker de drivere in comunitatea Windows Mobile ar fi reusit sa puna mana pe un astfel de terminal, vorbind despre el pe contul sau de Twitter. Imaginile de mai jos, reprezentand optiunea de apelare si o fotografie facuta cu telefonul Pure au fost uploadate de acelasi hacker. Screenshotul cu optiunea de apelare a lui Pure este HVGA, indicand ca aceasta este rezolutia ecranului terminalului.

Va fi acesta handsetul care va "ingropa" Android si iPhone? Vom afla in curand...

Tastatura

Flori

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×