Opera Mini portat pe Google Android

1.094 ori
<b>Opera Mini portat pe Google Android</b>Opera Mini, probabil cel mai bun software mobil scris in ultimii ani a fost portat pe sistemul de operare Google Android. Procesul a fost destul de simplu, fiind folosit codul original Opera Mini, care a fost "tradus" pentru Android. Decizia de a folosi...

Opera Mini, probabil cel mai bun software mobil scris in ultimii ani a fost portat pe sistemul de operare Google Android. Procesul a fost destul de simplu, fiind folosit codul original Opera Mini, care a fost "tradus" pentru Android.

Decizia de a folosi codul de baza Opera Mini, in locul unui port separat a fost luata pentru a economisi resurse. Developerii au folosit MicroEmulator, o implementare open source a lui Java ME, bazata pe Java SE. Seful echipei de developeri a lui Opera Mini Android este si seful developerilor lui MicroEmulator, astfel ca alegerea a fost una inspirata, mai ales daca luam in calcul faptul ca platforma Android este similara cu Java SE, plus/minus cateva librarii.

Printre problemele cu care s-au confruntat developerii se numara faptul ca nu exista o comunitate consolidata a lui Android, astfel ca orice problema a developerilor a ramas de obicei fara raspuns. De asemenea, a trebuit luat in calcul faptul ca Android nu este un produs finisat, iar pe masura ce bugurile sale erau rezolvate, apareau altele, cel mai grav fiind degradarea performantelor emulatorului. O alta problema a fost faptul ca echipa developerilor nu a avut acces la hardware care va rula Android, fiind imposibil de aflat cat de rapid ruleaza Opera Mini pe handseturi reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×