iPhone 3G va fi mai subtire, iar MacBook va fi fabricat din aluminiu, noile zvonuri Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.454 ori
<b>iPhone 3G va fi mai subtire, iar MacBook va fi fabricat din aluminiu, noile zvonuri Apple</b>O serie de zvonuri care fac referire la produsele Apple au aparut in pregatirea showului WWDC, majoritatea fara o baza solida. De la faptul ca iPhone 3G va fi mai subtire pana la o nou carcasa pentru MacBook-uri, suntem gata sa analizam vestile...

O serie de zvonuri care fac referire la produsele Apple au aparut in pregatirea showului WWDC, majoritatea fara o baza solida. De la faptul ca iPhone 3G va fi mai subtire pana la o nou carcasa pentru MacBook-uri, suntem gata sa analizam vestile controversate in randurile urmatoare.

TG Daily ne informeaza ca varianta 3G a celebrului iPhone va fi disponibila cu o memorie de 8, 16 sau 32GB la preturi cuprinse intre 399 si 599 dolari. Aceste terminale vor avea o grosime de doar 2.5mm, un accelerometru customizat, dar si o interfata similara cu versiunea precedenta de iPhone. Intre timp, Apple Insider afirma ca varianta standard a lui MacBook va renunta la carcasa de plastic si va folosi exclusiv aluminiu, ca si actualele modele MacBook Pro.

Se pare ca ambele surse dau de obicei vesti care se confirma, in special cand vine vorba de Apple, deci trebuie sa le luam in calcul pe masura ce ne apropiem de WWDC. De vreme ce Apple isi permite sa inlocuiasca carcasa lui MacBook cu una mai buna, banuim ca profiturile lor au crescut, sau compania a descoperit o metoda mai putin costisitoare de a crea carcasa unui MacBook standard, folosind aluminiu. In ce priveste iPhone-ul, au existat de-a lungul timpului utilizatori care afirmau ca telefonul este prea gros, iar parerea acestora a fost in sfarsit luata in considerare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×