Opera Mobile 9.5 acum disponibil pe HTC Touch Diamond

1.426 ori
<b>Opera Mobile 9.5 acum disponibil pe HTC Touch Diamond</b>Opera a anuntat ieri faptul ca browserul Opera Mobile 9.5 este disponibil intr-o versiune customizata pe smartphone-ul HTC Touch Diamond. Aceasta varianta speciala permite controlul browserului cu o singura mana si o navigare extrem de rapida si facila....

Opera a anuntat ieri faptul ca browserul Opera Mobile 9.5 este disponibil intr-o versiune customizata pe smartphone-ul HTC Touch Diamond. Aceasta varianta speciala permite controlul browserului cu o singura mana si o navigare extrem de rapida si facila.

Functia Opera Zoom permite utilizatorilor sa priveasca o pagina in cele mai mici detalii, apropiindu-se de continuturile pe care doresc sa le vada mai bine. Daca veti intoarce telefonul HTC Touch Diamond la 90 de grade si paginile Web isi vor schimba pozitia, trecand din modul portrait in cel landscape. Versiunea 9.5 de pe Touch Diamond face multi-tasking-ul o joaca de copii, prin intermediul browsingului bazat pe taburi. De asemenea, produsul celor de la Opera permite salvarea paginilor, astfel incat utilizatorul sa poate naviga pe acestea si offline.

Aflam si ca Opera Mobile 9.5 completeaza automat adresele Web si soseste cu un password manager, permitand si un sharing al imaginilor mai usor de realizat. O alta functie extrem de importanta este aceea care va permite sa sunati formand numarul de telefon direct in pagina Web prin care navigati. Opera Mobile 9.5 include si bookmarkuri si History si permite copierea textului din paginile vizualizate. Evident, toate paginile Web vor fi vizualizate in stil desktop, fara a fi modificate sau "stirbite" de ecranul handsetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×