3 versiuni noi de iPhone cu suport pentru viteze de 42Mbps

1.170 ori
<b>3 versiuni noi de iPhone cu suport pentru viteze de 42Mbps</b>Cele mai noi zvonuri marca iPhone ne informeaza ca publicul australian va fi privilegiat, fata de restul globului, de vreme ce iPhone-ul lansat in tara cangurilor va opera in reteaua Telstra la viteze de nu mai putin de 42Mbps. Un oficial al operatorului...

Cele mai noi zvonuri marca iPhone ne informeaza ca publicul australian va fi privilegiat, fata de restul globului, de vreme ce iPhone-ul lansat in tara cangurilor va opera in reteaua Telstra la viteze de nu mai putin de 42Mbps.

Un oficial al operatorului australian a afirmat ca pana in perioada de Craciun a lui 2008, iPhone va atinge aceasta viteza de download, cel putin in Australia. Stiam deja ca reteaua Next G HSDPA a celor de la Telstra ajunge la viteze de 14.4 Mbps din 2007, evoluand apoi la 21Mbps, viteza promisa pana la finalul acestui an si de abia in 2009 42Mbps prin HSPA+. Oficialul Telstra a mentionat si faptul ca 3 noi versiuni de iPhone sunt testate in Australia atingand vitezele de conectivitate mai sus mentionate.

Daca acest zvon ar fi real, atunci iPhone-ul australian ar fi cel mai rapid din lume, iar lansarea serviciilor HSPA+ pana la finalul acestui an, ar insemna un pas urias pentru accelerarea lansarii retelelor 4G/LTE. Analizand toate zvonurile de pana acum, iPhone incepe sa devina un adevarat "supercomputer", daca ne gandim ca este posibil ca acesta sa foloseasca un procesor Intel Centrino, sa dispuna de pana la 32GB de spatiu de stocare si sa suporte conectivitate de 42Mbps. Ce inseamna acest lucru? Zeci de mii de melodii in memoria sa, streaming de filme HD, un YouTube care se incarca foarte rapid si un browser incredibil de performant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×