Opera Mobile 9.5 (beta) pentru Windows Mobile disponibil in urmatoarele 2 saptamani

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.471 ori
<b>Opera Mobile 9.5 (beta) pentru Windows Mobile disponibil in urmatoarele 2 saptamani</b>Mult-asteptatul browser Opera Mobile 9.5 va fi disponibil pe smartphone-urile dotate cu Windows Mobile incepand din data de 15 iulie, ne informeaza cei de la Intomobile. Am vazut deja acest browser in actiune in cadrul unor demonstratii oficiale, astfel...

Mult-asteptatul browser Opera Mobile 9.5 va fi disponibil pe smartphone-urile dotate cu Windows Mobile incepand din data de 15 iulie, ne informeaza cei de la Intomobile.

Am vazut deja acest browser in actiune in cadrul unor demonstratii oficiale, astfel ca ne asteptam la o experienta de navigare web in stil desktop. Printre functiile versiunii 9.5 se numara si browsingul cu ajutorul taburilor, efectuarea apelurilor din pagini web, managementul parolelor, auto-completarea URL-urilor, History, copierea textului si salvarea paginilor web pentru a le accesa offline in viitor.

Opera Mobile 9.5 va fi disponibil pentru download prin intermediul site-ului opera.com, ca si precedentele versiuni ale browserului. Unele versiuni ale lui Opera Mobile 9.5 sunt deja disponibile pe diferite smartphone-uri performante, ca HTC Touch Diamond, astfel ca publicul se intreaba probabil de ce browserul nu a fost lansat oficial inca. Este evident vorba de portarea sa pe diferite terminale, astfel incat functiile sale sa fie adaptate pentru fiecare handset in parte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×