A inceput procedura ANRCTI de alocare a numerelor nationale pentru servicii de informatii privind abonatii

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 912 ori
<b>A inceput procedura ANRCTI de alocare a numerelor nationale pentru servicii de informatii privind abonatii</b>ANRCTI ne informa ieri ca a inceput procedura initiala de alocare a numerelor nationale de forma 118(xyz), acestea reprezentand serviciile de informatii cu privire la abonati. Numerele vor fi utilizate pentru a furniza servicii de informatii in legatura...

ANRCTI ne informa ieri ca a inceput procedura initiala de alocare a numerelor nationale de forma 118(xyz), acestea reprezentand serviciile de informatii cu privire la abonati.

Numerele vor fi utilizate pentru a furniza servicii de informatii in legatura cu abonatii, dar si pentru serviciile conexe acestora (acces la informatii privind profesia abonatului/domeniul de activitate, terminarea apelului la un anumit numar, servicii de informatii despre abonati ai unor furnizori de servicii de comunicatii electronice destinat publicului din alte state). Orice furnizor de servicii de telefonie care indeplineste cerintele Deciziei oficiale va putea solicita maxim 5 numere nationale scurte.

Companiile care vor primi licenta pentru a folosi respectivele resurse de numerotatie vor plati anual catre ANRCTI suma de 3500 RON pentru fiecare numar. Cererile pentru alocarea acestor numere pot fi depuse de catre companiile interesate intre 1 si 31 august 2008, respectand prevederile Deciziei presedintelui ANRCTI nr. 321/2008, dar si cele ale Deciziei nr. 2896/2007.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×