Nokia E71 acum in Romania prin MarketOnline

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.664 ori
<b>Nokia E71 acum in Romania prin MarketOnline</b>Mult-asteptatul handset Nokia E71 este disponibil in Romania chiar acum, la putin timp dupa lansarea oficiala de la Londra din data de 16 iunie. MarketOnline.ro realizeaza premiera, incluzand smartphone-ul in oferta sa, la pretul de 1599 RON. &nbsp; Dupa...

Mult-asteptatul handset Nokia E71 este disponibil in Romania chiar acum, la putin timp dupa lansarea oficiala de la Londra din data de 16 iunie. MarketOnline.ro realizeaza premiera, incluzand smartphone-ul in oferta sa, la pretul de 1599 RON.

Dupa cum va informam si in articolele anterioare care prezentau telefonul, E71 are o grosime de doar 10 mm si cantareste doar 120 de grame, fiind cel mai subtire smartphone. El soseste cu o carcasa metalica si tastatura ergonomica QWERTY, iar lista sa de specificatii include o autonomie de 10.5 ore de convorbiri sau 410 ore in standby.

Nokia E71 suporta conectivitate in nu mai putin de 5 benzi, astfel ca il veti putea utiliza cu usurinta si peste Ocean in retele GSM sau HSDPA 1900. Revenind la dotarile sale, smartphone-ul suporta conectivitate wireless, Bluetooth si VPN si permite accesul securizat la aplicatii ce ruleaza in retelele interne ale companiilor, pentru clientii business din industria IT. La capitolul email, acest Nokia sta foarte bine, oferind suport pentru Microsoft Exchange, Gmail si Yahoo! Mail.

Contactele dumneavoastra vor fi stocate in memorie handsetului sau pe un card de memorie de pana la 8GB, pe care-l veti introduce in slotul microSD al telefonului. Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner MarketOnline declara ca este sigur de succesul acestui smartphone si considera ca MarketOnline va recurge la inca un transport pentru a suplimenta oferta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×