Opera Mobile soseste pe Android intr-o luna

1.348 ori
<b>Opera Mobile soseste pe Android intr-o luna</b>Opera a anuntat astazi in cadrul evenimentului Up North Web ca va lansa browserul Opera Mobile intr-o varianta pentru platforma Android intr-o luna. Disponibil pe toate versiunile de Android, Opera Mobile vine cu 2 noi functii importante: accelerare...

Opera a anuntat astazi in cadrul evenimentului Up North Web ca va lansa browserul Opera Mobile intr-o varianta pentru platforma Android intr-o luna. Disponibil pe toate versiunile de Android, Opera Mobile vine cu 2 noi functii importante: accelerare hardware si pinch to zoom.

Accelerarea hardware este cea care permite browserului sa ruleze la potential maxim, cu o grafica fluida si bazandu-se pe resursele hardware ale telefonului dumneavoastra. Prin intermediul acestei functii veti putea beneficia de suport pinch to zoom pe orice site si de o interactiune fluida cu handsetul.

Deocamdata Opera Mobile si Opera Mini ofera doar 2 niveluri de zoom, dar incepand cu versiunea pentru Android a lui Opera Mobile vom beneficia de Pinch to Zoom, care va va permite sa alegeti propriul nivel de zoom, ca si in cazul lui Opera, in varianta desktop. Textul va putea fi afisat pana la nivel de caracter, daca asa doreste utilizatorul.

Veti putea descarca aceasta versiune a browserului incepand cu luna viitoare fie din Android Market sau de pe m.opera.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×