Opera Mobile soseste pe Android intr-o luna

1.340 ori
<b>Opera Mobile soseste pe Android intr-o luna</b>Opera a anuntat astazi in cadrul evenimentului Up North Web ca va lansa browserul Opera Mobile intr-o varianta pentru platforma Android intr-o luna. Disponibil pe toate versiunile de Android, Opera Mobile vine cu 2 noi functii importante: accelerare...

Opera a anuntat astazi in cadrul evenimentului Up North Web ca va lansa browserul Opera Mobile intr-o varianta pentru platforma Android intr-o luna. Disponibil pe toate versiunile de Android, Opera Mobile vine cu 2 noi functii importante: accelerare hardware si pinch to zoom.

Accelerarea hardware este cea care permite browserului sa ruleze la potential maxim, cu o grafica fluida si bazandu-se pe resursele hardware ale telefonului dumneavoastra. Prin intermediul acestei functii veti putea beneficia de suport pinch to zoom pe orice site si de o interactiune fluida cu handsetul.

Deocamdata Opera Mobile si Opera Mini ofera doar 2 niveluri de zoom, dar incepand cu versiunea pentru Android a lui Opera Mobile vom beneficia de Pinch to Zoom, care va va permite sa alegeti propriul nivel de zoom, ca si in cazul lui Opera, in varianta desktop. Textul va putea fi afisat pana la nivel de caracter, daca asa doreste utilizatorul.

Veti putea descarca aceasta versiune a browserului incepand cu luna viitoare fie din Android Market sau de pe m.opera.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×