Un angajat Best Buy susține că Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil la vânzare din 24 august în SUA!

792 ori
<b>Un angajat Best Buy susține că Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil la vânzare din 24 august în SUA!</b>Încă 9 zile și Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial, un phablet destul de arătos ce va opta în premieră pentru o cameră duală în partea din spate. Vom avea și celebrul stylus S-Pen de nouă generație la pachet, iar ca dotări hardware ni se promit

Numărătoarea inversă până la debutul lui Samsung Galaxy Note 8 a început deja și doar 9 zile ne mai despart de acest eveniment special ce va avea loc în New York. Până atunci continuă totuși materialele leak și descoperim azi că în SUA telefonul ar putea fi disponibil în magazine chiar la 24 ore de la anunțul oficial. O confirmă un angajat BestBuy care susține sosirea phablet-ului pe rafturi din 24 august.

Note 8

Nu este clar cât de credibilă este declarația angajatului, dar vom trăi și vom vedea dacă se întâmplă astfel. Nu ar fi prima oară când un producător decide să lanseze comercial un smartphone direct după anunțul oficial, un exemplu fiind chiar HTC One M8 care era disponibil în magazinele din Anglia fix la câteva ore de la evenimentul de lansare care a avut loc în Londra.

Probabil și sud-coreenii aplică această tactică pentru a le oferi fanilor posibilitatea de a pune mâna pe device cât mai repede posibil și fără a mai aștepta după precomandă. În mail-ul de mai sus este menționat că telefonul va sosi prin intermediul Verizon, dar și prin canalele proprii Samsung. 

Note 8 este așteptat cu un ecran de 6.3 inch, cu 6 GB RAM și cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la bord!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×