Operatorul coreean SK Telecom va oferi internet mobil cu viteze de până la 300 Mbps

1.090 ori
<b>Operatorul coreean SK Telecom va oferi internet mobil cu viteze de până la 300 Mbps</b>Cel mai mare operator de servicii mobile din Coreea, SK Telecom va trece la următorul nivel în ceea ce privește viteza internetului mobil. Acesta a anunțat de curând faptul că va introduce viteze de până la 300 Mbps, lucru ce se va întâmpla spre...

Cel mai mare operator de servicii mobile din Coreea, SK Telecom va trece la următorul nivel în ceea ce privește viteza internetului mobil. Acesta a anunțat de curând faptul că va introduce viteze de până la 300 Mbps, lucru ce se va întâmpla spre sfârșitul anului 2014.

Deși cea mai nouă tehnologie, LTE-Advanced (LTE-A) oferă în acest moment viteze de până la 150 Mbps, operatorul SK Telecom a reușit să dubleze benzile LTE-A, și astfel viteza maximă a crescut la 300 Mbps.

Odată cu tehnologia 3band LTE-A, utilizatorii vor putea descărca un film de 800 MB în doar 22 de secunde, spre deosebire de tehnologia LTE-A actuală, prin intermediul căreia un fișier de aceeași dimensiune se descarcă în 43 de secunde.

Noua tehnologie 3band-LTE va fi prezentată în cadrul evenimentului 3GSM ce va avea loc în Barcelona, luna viitoare. De asemenea, cei de la SK Telecom au afirmat că în acest moment încearcă să vadă dacă este posibilă dezvoltarea unei tehnologii LTE-A cu 4 sau 5 benzi de frecvență, pentru un internet și mai rapid.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×