Iată cum va arăta primul telefon ce rulează sistemul de operare COS (China Operating System)!

990 ori
<b>Iată cum va arăta primul telefon ce rulează sistemul de operare COS (China Operating System)!</b>Dacă săptămâna trecută vă anunțam că sistemul de operare COS (China Operating System), a fost aprobat de către guvernul chinez, iată că astăzi putem arunca o mică privire asupra unui presupus prim telefon ce va sosi cu acest OS. &nbsp; COS...

Dacă săptămâna trecutăvă anunțam că sistemul de operare COS (China Operating System), a fost aprobat de către guvernul chinez, iată că astăzi putem arunca o mică privire asupra unui presupus prim telefon ce va sosi cu acest OS.

COS este un sistem de operare dezvoltat de către Academia de Știință din China, OS prin care aceștia speră să oprească dominația Android și iOS existentă pe piață. Deși nu au fost date mai multe informații, se pare că device-ul din imaginea de mai sus va fi primul ce va rula acest OS.

Din câte putem observa, telefonul a fost prezentat în cadrul unei conferințe. Așa cum ne indică și fotografia, terminalul va dispune de o carcasă din metal, iar display-ul va fi acoperit de un strat protector de sticlă, cel mai probabil, Gorilla Glass. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×