Nokia 3 și Nokia 5 ar urma să fie prezentate în cadrul MWC 2017; pe listă avem și un Nokia 3310 'modern'!

3.973 ori
<b>Nokia 3 și Nokia 5 ar urma să fie prezentate în cadrul MWC 2017; pe listă avem și un Nokia 3310 'modern'!</b>Direct din partea lui Evan Blass primim astăzi informații de interes referitoare la produsele pe care Nokia urmează a le prezenta în Barcelona. Ei bine, se pare că pe lista de lansări se află 3 noi smartphone-uri și anume Nokia 3, Nokia 5 și un refresh

Prin intermediul unei noi postări din partea lui Evan Blass pe site-ul venturebeat.com aflăm astăzi câteva detalii foarte interesante despre produsele pe care Nokia plănuiește să le anunțe în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona ce are loc în perioada 27 februarie - 2 martie. Ei bine, se pare că vom vedea aici 3 noi telefoane, acestea fiind listate mai jos alături de posibile specificații hardware și prețuri:

Nokia 3

Printre aceste noi modele îl vom avea și pe Nokia 3, un smartphone din zona de buget ce aparent va ajunge la vânzare pentru suma de doar 149 euro. Detalii despre dotările hardware pe care acesta le va adopta lipsesc, dar ne putem aștepta la un display HD și la 2 GB memorie RAM cel mai probabil.

Nokia 5

Următorul smartphone pregătit de către HMD Global va fi Nokia 5, smartphone mid-range cu dislay HD de 5.2 inch (1280 x 720 pixeli), cameră foto principală de 12 megapixeli și 2 GB memorie RAM. Se pare că acest terminal va fi comercializat la un preț de aproximativ 200 euro. 

Nokia 3310 (2017)

O lansare inedită va fi și cea a unei versiuni moderne pentru popularul Nokia 3310, telefon recunoscut pentru bateria sa generoasă și desigur pentru rezistența superioară, fiind adesea numit indestructibil. Acest nou model va fi tot un feature-phone care ar urma să fie comercializat pentru suma de 59 euro și cu siguranță vom primi aici un display color.

Un alt detaliu ce mai iese la iveală este că aceste terminale vor fi destinate piețelor din China și Europa, cu mențiune că la târgul din Barcelona va fi prezentată și versiunea europeană a lui Nokia 6 care va avea un preț de 250 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×