Oppo a inventat telefonul cu zoom 10X lossless: Oppo F19; Iată câteva schiţe ale sale

915 ori
<b>Oppo a inventat telefonul cu zoom 10X lossless: Oppo F19; Iată câteva schiţe ale sale</b>Nu ştiu dacă ştiaţi, dar Oppo e probabil compania chineză producătoare de telefoane cea mai subestimată din ultima vreme. Ne tot uităm la Xiaomi şi la creşterea sa rapidă, la Huawei şi la dominaţia care se anunţă când va depăşi Samsung

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar Oppo e probabil compania chineză producătoare de telefoane cea mai subestimată din ultima vreme. Ne tot uităm la Xiaomi şi la creşterea sa rapidă, la Huawei şi la dominaţia care se anunţă când va depăşi Samsung, dar Oppo inovează. Ca dovezi stau realizări precum încărcarea ultra rapidă Super VOOC, zoomul optic 5X de acum ceva vreme, designul lui Oppo Find X şi viitoarele pliabile brevetate. Azi vedem schiţe ale unui viitor device, care ar veni cu o cameră cu zoom lossless 10X: Oppo F19.

Oppo F19

Oppo F19 ar fi urmaşul lui Oppo F9, oricât de ciudată ar părea această decizie la nivel de nomenclatură. Aceste schiţe de design prezintă un modul foto dual în spate şi o cameră selfie singulară. Terminalul are un format alungit şi dreptunghiular şi parcă întrezăresc şi un cititor de amprente în spate. Acest device ar veni cu o cameră duală capabilă de zoom 10x lossless, o tehnologie nouă pe terminalele mobile.

Oppo F19

Până acum ajungeam doar la un soi de zoom lossless 5X, printr-o combinaţie de zoom optic şi digital. Conceptul de lossless era mai degrabă folosit în zona audio, cu acustică lossless pe telefoane mobile. Oppo F19 ar putea avea nevoie de un mecanism optic tip oglindă pentru a putea realiza această funcţionalitate, ceea ce ar face device-ul foarte gros.

Aparent ascunderea camerei selfie sub ecran ar ajuta cu acest scop. Alte dotări speculate pentru acest device ar fi un ecran de 6.3 inch FullView cu aspect 19.5:9, protecţie Gorilla Glass 6, încărcare rapidă VOOC şi procesorul Snapdragon 675 sau un Helio P90 anunţat recent. Se zvoneşte şi un preţ de 300 de dolari care nu e rău deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×